Дали треба да сум со седиште во Грција или Северна Македонија за да бидам дел од платформата за претприемништво?

Не. Дел од платформата може да бидат: луѓе со деловни идеи со седиште во Грција и во Северна Македонија или странци или организации лоцирани во странство кои нудат услуги на претприемачи и стартапи од Грција и Северна Македонија.

Не сте во можност да го најдете она што го барате?

Ве молиме да не информирате доколку не можете да го пронајдете она што го барате, и ние ќе ви помогнеме.